avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... In legatura cu politia economica!?
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

In legatura cu politia economica!?

Am fost fost intro locatie si la un moment dat a aparut garda financiara si politia economica, si dupa ce au terminat controlul din punct de vedere economic au trecut la legitimarea persoanelor din acea locatie, si as dori sa stiu daca intra in competentele lor sa faca acest lucru si daca au un temei legal pentru asta?!?!
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 07:48, 27 August 2010
Organele de politie au procedat corect,identificarea persoanelor cu ocazia efectuarii controalelor si nu numai reprezentand masura politieneasca.

andymaurul
Ultima modificare: Vineri, 27 August 2010
andymaurul, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura control politia economica RARY RARY Reprezit o institutie publica si in anul 2008 am desfasurat o investitie ( contract de lucrari ) . La scurt timp cei de la politia economica au ... (vezi toată discuția)
Garda financiara ContSters75393 ContSters75393 Buna ziua.De la infiintarea unui srl cu principal domeniu de activitate magazin mixt care ar fi perioada la care ar trebui sa ma stept la un control din ... (vezi toată discuția)
Impozitul forfetar ciucur ciucur impozitul forfetar a fost corect,si din punct de vedere al calcularii acestuia si ca \"lege\" (sau ma rog ce-o fi fost)?putem da staul in judecata pentru ... (vezi toată discuția)