avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Completare carte de munca...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Completare carte de munca...

Am lucrat la o firma 1 an si 8 luni dar nu mi-a fost trecuta perioada lucrata pe cartea de munca. Contractele sunt inregistrate la ITM dar nu mi-a fost ceruta cartea de munca pt completare. Firma are sediul in Bucuresti, eu lucrand din alt oras.
Cum procedez ..?


Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:57, 27 August 2010
Aveti dovada depunerii demisiei ?
Ultima modificare: Vineri, 27 August 2010
ContSters109653, utilizator
Le-am trimis demisia prin mail si fax ..nu stiu dc au depus-o sau nu....
Este suficient sa postati o singura data mesajul.Mergeti la ITM cu contractul si vedeti ce va spun si ei.Cu toate ca nu stiu cum v-au inreg.CM fara sa depuneti carnetul ......sau sa dati o declaratie ca il aduceti in termen de.... sau ca nu aveti carnet.
Ramane sa asteptati finalizarea procesului in care sunteti parte.
Ultima modificare: Vineri, 27 August 2010
ContSters109653, utilizator
Sa inteleg ca nu stiti daca v-a fost aprobata demisia cu preaviz sau fara,poate nici nu vi s-a facut incetarea CM.Nu ati primit nicio invitatie la sediul firmei pt.a va clarifica probl.In cazul in care v-a acceptat demisia dupa implinirea a 15 zile in care trebuia sa stati in preaviz si nu v-ati prezentat la serviciu s-ar putea sa va inceteze CM disciplinar.

Alte discuții în legătură

Cum imi pot recupera cartea de munca de la o firma la care am lucrat acum 2 ani? roxy_marya roxy_marya acum 3 ani m-am angajat la o firma din bucuresti - x,aveam carte de munca de 2 ani.am incetat colaborarea cu acea firma dupa nici un an.de atunci adica de ... (vezi toată discuția)
Acte in urma demisiei raduhanta raduhanta Buna ziua! In data de 1 februarie, am depus demisia la locul actual de munca. Preavizul este cel prevazut in CIM, adica de 15 zile. Va rog sa-mi spuneti ... (vezi toată discuția)
Am o mare problema;va rog sa ma ajute cineva cu un raspuns legat de cartea de munca. ContSters40958 ContSters40958 Am lucrat la o firma care avea sediul in sectorul 5 pana acum vreo 7 ani cu carte de munca.Acum m-am angajat la o alta firma si vor sa imi faca cartea de ... (vezi toată discuția)