avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cerere pentru acordarea pensiei de urmas respinsa
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cerere pentru acordarea pensiei de urmas respinsa

Buna ziua,

Ma numesc Teodora sunt din Bucuresti si am 2 fetite,una de 2 ani si una de 6 ani ,tatal lor a murit acum 3 luni si am depus acte pt cererea unei pensii de urmas dar ne-a fost respinsa cererea invocand legea nr 19/2000 art 65,mentionez ca sotul meu nu avea pe cartea de munca decat 7 ani in total si in momentul decesului nu era angajat.....ce s-ar putea face?am ramas cu 2 copii mici si eu nu lucrez...ce drepturi au acesti copii...unde sa ma adresez?

Multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: teodoraion , utilizator 18:47, 27 August 2010
dar de ce??#-o#-o cati ami trebuia sa aiba lucrati la 31 ani?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de urmas anca33a anca33a buna ziua vreau sa ma lamuriti cu aceasta problema | daca sotul persoanei care mi-a cerut parerea a murit in urma cu 10 ani iar doamna nu are nici un venit ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas Denisse76 Denisse76 Tot incerc de aproape 5 ani sa obtin pentru fiul meu pensie de urmas dupa tata. Tatal lui decedand acum 5 ani. Dosarul imi este mereu respins pentru motivul ca ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas pentru sotul supravietuitor ankina ankina Buna ziua, tatal meu a decedat in urma cu o luna, era salariat avea 56 ani. Mama mea abia acum a depus dosarul pt.pensie anticipata(are 54 ani) ma intereseaza ... (vezi toată discuția)