avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale CARE ESTE LEGEA CARE REGLEMENTEAZA LICHIDAREA ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

CARE ESTE LEGEA CARE REGLEMENTEAZA LICHIDAREA SOCIETATILOR COMERCIALE CU CAPITAL MAJORITAR DE STAT ?

AJUTOR!!!!!!!!!!!!!!! VA ROG FRUMOS SA IMI SPUNETI CARE ESTE LEGEA CARE REGLEMENTEAZA LICHIDAREA SOCIETATILOR COMERCIALE CU CAPITAL MAJORITAR DE STAT ?!!!! VA MULTUMESC MULT!
Cel mai recent răspuns: ContSters478 , utilizator 21:24, 16 Decembrie 2007
~ Conținut șters la cerere ~
Din punct de vedere juridic, dizolvarea societatilor comerciale este reglementata de Legea nr.31/1990, republicata în M.O.nr.1066/17.11.2004.

La dizolvarea si lichidarea societatilor comerciale cu capital de stat se vor avea în vedere si precizarile elaborate de Autoritatea pentru Valorificarea activelor Statului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lichidare legea 359 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati in urmatoarea situatie: o firma (cu asociat unic) care a cumparat un auto si un apartrament pe numele ei a fost dizolvata cf ... (vezi toată discuția)
Satutul imobilului dupa radierea de catre rc a srl cu asociat unic in 2002 pe l 341 cascatu cascatu RC a radiat societatile care nu au completat capitalul social in intervalul cerut de lege. tinand cont ca e vorba de srl cu asociat unic la acea data nu se ... (vezi toată discuția)
Dizolvare societate fara intrunirea cvorumului cerut de lege urgent!!! cover grup cover grup Buna ziua, Eu am urmatoarea problema: vreau sa dizolv un SRL conform art 235 din L 31/1990 (dizolvare si lichidare simultana, fara lichidator), insa ... (vezi toată discuția)