avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 999 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice cerere de oferta pe loturi
Discuție deschisă în Achiziţii publice

cerere de oferta pe loturi

Buna ziua! Am si eu o nelamurire pot face o cerere de oferta pe loturi iar in documentatie sa cer ca ofertantul sa prezinte oferta pentru toate loturile astfel sa inchei un singur contract cu un singur ofertant pentru toate loturile?
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Jurist TM , utilizator 14:39, 31 August 2010
Buna ziua!
Puteti specifica in fisa de date ca cerinta obligatorie ca ofertantii sa depuna oferta pentru toate loturile. Cat despre incheierea unui singur contract cu un singur operator economic, lucrurile nu sunt chiar asa de simple. Depinde de pretul ofertat de fiecare candidat pe fiecare lot, de indeplinirea conditiilor solicitate prin fisa de date si caietul de sarcini.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare cerinte de calificare? iulaina iulaina Buna ziua! Va rog sa ma ajutati si pe mine intr-o problema. Intentionam sa participam la o licitaie de servicii cu termenul de depunere pe 07.11.2011. Pe ... (vezi toată discuția)
Criterii de calificare-lucrari similare tina25 tina25 prin fisa de date s-a solicitat prezentarea declaratiei pe ultimii 5 ani a lucrarilor [b]similare[/b], formularul de experienta-insotit de 1 contract si ... (vezi toată discuția)
Licitatii seap dianaforever27 dianaforever27 buna ziua am participat la o cerere de oferta si desi am depus toate documentele autoritatea contractanta a cerut clarificari. Le-am depus...apoi au urmat ... (vezi toată discuția)