avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Probleme familie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Probleme familie

Parintii mei sunt certati cu fratele tatalui si au tot primit mesaje care sunau a amenintare de la acesta, cum ca le va face rau si mai multe. in urma cu cateva zile mamei mele i s-a facut rau tare si atunci eu crezand ca este in vreun fel mana lui , l-am sunat si i-am spus ca daca nu se opreste bag cutitul in el, mai mult din cauza ca am fost speriat. Ulterior mi-am dat seama ca e gresit si i-am dat un mesaj si i-am cerut scuze spunandu-i sa stea linistit ca nu fac asa ceva si ca am gresit. Problema este ca aseara un alt unchi de-al meu a sunato pe mama si a spus ca sa nu pun eu tigani sa il bata pe fratele tatalui. Eu nu am nici un fel de intentii de genu, nu am dosar penal sau vreun fel de reclamatii la politie.
Intrebarea esta daca poate el sa interpreteze in vreun fel acel mesaj , sa isi faca rau in vreun fel si sa ma traga pe mine la raspundere. Aaa si tin sa mai spun ca un urma cu aproximativ 2 ani noi i-am facut o reclamatie la politie datorita unor mesaje pe care le-am primit de la el. Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 16:45, 27 August 2010
de ce nu luati un magne b 6 inainte sa faceti asemenea amenintari?
athe a scris:

de ce nu luati un magne b 6 inainte sa faceti asemenea amenintari?

asta da sfat juridic! =D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintarea este motiv de plangere penala? mariapopescu mariapopescu Dupa decesul mamei,tata a ramas sa locuiasca in casa parinteasca cu fratele meu Din cauza unui teren pe care mi l-a donat mama acum cativa ani,fratele mi-a ... (vezi toată discuția)
Dreptul familiei sau probleme juridice de familie - divort, partaj MARIETA2014 MARIETA2014 buna ziua.sunt casatorita cu sotul meu legal din 2005.eu cand m-am casatorit aveam apartament proprietate personala.A mai avut scapari ca orice barbat la ... (vezi toată discuția)
Locuiesc împreună cu unchiul meu într-o curte de 500 m pătrați ... vivianaivlampie vivianaivlampie Locuiesc împreună cu unchiul meu într-o curte de 500 m pătrați , având imobile diferite. Imobilul în care locuiesc a devenit proprietatea mea, fiind ... (vezi toată discuția)