avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Declaratia de inregistrare fiscala
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Declaratia de inregistrare fiscala

Toate firmele trebuie sa depuna la Finante, in 30 de zile de la infiintare, declaratia de inregistrare fiscala sau doar cele care sunt platitoare de TVA?
Cel mai recent răspuns: amalia2009 , utilizator 14:17, 31 August 2010
da,
Declaraţia de înregistrare se completează la înfiinţare, iar declaraţia de menţiuni se completează când se modifică datele declarate anterior. Se utilizează la atribuirea codului de identificare fiscală şi eliberarea certificatului de înregistrare fiscală, precum şi la actualizarea informaţiilor. Se completează în două exemplare.
[ link extern ]
katica a scris:

da,
Declaraţia de înregistrare se completează la înfiinţare, iar declaraţia de menţiuni se completează când se modifică datele declarate anterior. Se utilizează la atribuirea codului de identificare fiscală şi eliberarea certificatului de înregistrare fiscală, precum şi la actualizarea informaţiilor. Se completează în două exemplare.
[ link extern ]

CIF-ul apare pe certificatul de inregistrare primit de la Registrul Comertului, dar nu gasesc nicaieri al doilea exemplar din declaratie, de aici apare nedumerirea mea cu privire la depunerea declaratiei 010. Sa inteleg ca nu e posibil sa am certificatul de inregistrare fara depunerea declaratiei 010, nu?
La infiintarea societatii se depune o declaratie de inregistrare fiscala la registrul comertului in baza careia se elibereaza certificatul de inregistrare fiscala,mentiunile referitoare la modificarea acestor date (cum ar fi angajare salariati,...)se declara la finante depunand 010.Daca intrati pe MFP
[ link extern ]
puteti verifica datele de inregistrare fiscala a societati chiar daca nu aveti un exemplar din declaratia respectiva

[ link extern ]
Multumesc mult de tot, m-am lamurit in sfarsit, am gasit firma pe site-ul dat de dvs. si este inregistrata:).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie 010 , 150 & parola revisal online romausrl romausrl Buna seara, Sunt complet confuz, am 22 ani iar recent mi-am infiintat o firma ( prestari servicii - caen: 8299 ) La inregistrare am solicitat sa nu fiu ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea firmei la adm financiara albertinap albertinap ce presupune inregistrarea unei societati la administratia financiara? Sunt taxe de platit? Cu ce acte trebuie mers acolo? (vezi toată discuția)
Contabilitatea unei firme STOICA MADALINA STOICA MADALINA Buna ziua. In cateva zile voi incepe sa tin contabilitatea unei firme, este prima data cand fac acest lucru si nu stiu foarte bine cum sa procedez. Este o ... (vezi toată discuția)