avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1032 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... doresc consilier juridic
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

doresc consilier juridic

in Europa sunt firme juridice la care platesti o taxa anuala si ai serviciile firmei la dispozitie in multe domenii,poti suna oricand pentru consiliere si te reprezinta in procese sau incheiere de contracte si nu numai.La noi exista astfel de firme cu servicii similare?
da sa traiti, il gasiti pe la neraspunse :D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consultatii juridice prin firme de consultanta ContSters120042 ContSters120042 Cum am promis, va ascult, domnul coleg. Ca sa lamurim si cititorimea, dansul colegul enumera printre prestatorii de servicii legale cabinetele de avocatura, ... (vezi toată discuția)
Consilier juridic- cim? cristina_vilceanu cristina_vilceanu Buna ziua! Sunt consilier juridic dar am inceput o colaborare cu un cabinet de avocatura si v-as ruga sa-mi dati o solutie pentru a-mi putea desfasura ... (vezi toată discuția)
Consilier în proprietate industrialã monik monik buna ziua, am si eu cateva intrebari legate de consilierii in PI. sunt chestii mai practice, organizatorice, pe care nu prea am cum sa la aflu din alta parte, ... (vezi toată discuția)