Buna ziua..am un prieten care a vrut sa faca un schimb pe okazii...sa trimita un laptop pt un tel..utilizatorul avea pozitive 100% ,au discutat si au cazut de acord sa faca schimbul prin posta pe incredere..adik prietenul asta a trmis laptopul insa nu a primit nimic in schimb..acum ma intrev dak se mai poate face cva..singura dovada a potentialului schimb fiind conversatia pe mess...si are si datele ac persoane...acum am mai citit undeva si e cam fara speranta politia spunand k " este ca si cum ai trimite laptopul unui prieten"..repet "schimbul" s`a facut pe incredere..a trimis laptopul dar nu a primit telefonul in schimb..are datele persoanei si singura dovata k s`a vb despre un potential schimb este o conversatie pe mess..
Prietenul poate depune plangere pentru inselaciune iar conversatia de pe messenger poate servi ca proba, mai ales ca se face referire la respectivul schimb.
Teapa pe okazii.ro
express24
Am primit o teapa \"in stil mare\" pe okazii.ro .
Am vorbit cu un baiat pentru a face schimb de telefoane . El sta intr-un oras iar eu in alt oras , asa ca am ... (vezi toată discuția)
Inselaciune okazii
sceptic
In urma cu 2 saptamani am incheiat o tranzactie pe situl okazii.ro pentru un laptop in valoare de 600 ron.
In ziua de luni 28.05.2012 am ridicat coletul si ... (vezi toată discuția)