O persoana, care a cumparat casa langa casa noastra, ne hartuieste fara incetare. Dupa ce s-a mutat, a dat jos gardul vechi, din lemn, care era pe hotar si a construit un altul, din ciment, dar nu a mai respectat linia vechiului gard, ci l-a facut la noi in curte , practic. Nu are semnatura ca ii dam voie sa faca acest lucru. Mai mult, ne-a luat si din spatele curtii o bucata de teren. N-am facut scandal, ca am vazut dupa ce nu mai era nimic de facut, concret. Acum, isi mai dorea omul o bucata de teren din curtea noastra, dar nu i-am dat, bineinteles. Voia sa o cumpere. In urma refuzului nostru, a inceput o hartuire psihica de nedescris: nu avem voie sa batem un cui, ca se ridica peste gard: "Ce faceti??"; nu avem voie sa ascultam un anume gen de muzica, ca nu ii place lui; a trimis persoane dubioase , cica de la Consiliul local peste noi, ca nu ii convine ca avem langa gard, la noi in curte, un cotet de pasari, dar care functioneaza ca altceva, ca nici pasari nu mai avem, nici caine, ca il deranjau...Si tot asa, am primit si amenda de la poltie pt o cearta pe care a provocat-o intentionat...
Ce e de facut cu un asemenea om?
Ne-am gandit, in cele din urma, sa facem plangere la politie. Nu am facut pana acum, pt ca nu suntem "procesomani", dar asa nu se mai poate
Va rog niste sfaturi
Cel mai recent răspuns:
andymaurul , utilizator
19:44, 27 August 2010