multumesc celor care imi vor raspunde .... santem divortati din 2003 , partaj terminat in instanta dar amanat de mine peste trei ani si am inteles ca s-a prescris , as fi dorit sa las totul prin notar fetei dar....... au trecut anii , fata are 21 ani , comportamentul mama-fica imi da de gandit , pentru ca fata nu mai sta dreapta in fata ei , a inceput sa isi spuna punctul de vedere ,sa comenteze daca ceva este adevarat sau nu si drept rasplata a inceput sa primeasca injurii , palme , amenintari ca (ca nu o mai considera fica ei , ca o DA AFARA DIN CASA IN CARE LOCUIESC , ca sa plece unde o vedea cu ochii , bani care eu ii dau fetei pentru intretinere ii cere maica-sa , etc , fata a prins frica cand o ameninta ca o da iar afara din casa ........ si intrebare ...... unde se incadreaza acest comportament anormal mama-fica ? este o lege in care sa spuna ca si fata are drept in locuinta si ce drept , ( asta ca eu am amanat si nu am facut un act notarial in care dreptul meu sa il trec fetei) sau ce pot sa fac sa nu mai aiba acest comportament fata de fata , primesc orice sfat si informatie , multumesc .
partajul , bunurile au fost impartite eu pe aia ,tu pe aia si nu am luat nimic de acolo , casa i-a atribuit-o ei si conform sentintei civile trebuia sa ma despagubeasca cu suma de 19.411,51 RON la care motiva ca nu are bani si nu avea si asa am vb sa mergem la un notar ii spunem povestea ca nu are bani si sa ramanem in continuare amandoi propietari sau sa cedez partea mea pe numele fetei dar un frate s-a imbolnavit si a plecat dupa care am continuat cu mama si am intarziat cu partajul si tot aici mi s-a spus ca dupa trei ani daca nu am indeplinit sentinta s-a prescris , oare mai pot sa fac ceva ? nu sa iau eu ci sa trec si ceva pe numele fetei , ce ii face fetei este persecutie si nu stiu unde poate sa ajunga , tin f. mult la fata , daca este o lege in care sa spuna ca si urmasa are drept la casa , o lege,reclamatie la politie ptr comportamentului fata de fata , fata vrea ceva cu care sa ii poata da peste nas , multumesc f. mult .
Dezbatere mostenire
scn88
buna ziua
am si eu urmatoarea speta, poate ma ajuta cineva:D
dupa decesul parintilor au ramas mai multe bucati de teren pe care le folosesc doar doi frati ... (vezi toată discuția)