avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Infiintare Firma
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Infiintare Firma

Va rog mult sa-mi spuneti cate coduri CAEN poate sa aiba o firma? Va multumesc
Unul principal iar la secundare cele care nu sunt sub conditie, ca regula generala. Va rog sa-mi spuneti ce activitati vreti sa desfasurati sa va detaliez raspunsul. Poate exista si un obiect unic de activitate in anumite cazuri, sau pentru unele activitati trebuie sa indepliniti anumite conditii legale.
Unul principal si aproape toate in secundar.Cele excluse sau care nu pot sta in secundar le gasiti aici:[ link extern ]
Principala activitate va fi 6399 Alte activitati de servicii informationale n.c.a .
As dori sa stiu cate coduri CAEN secundare pot adauga.
Multumesc mult!
Nu exista limita la activitatile secundare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Codul caen si activitatea firmei 2ntz 2ntz buna ziua, Am si eu cateva nedumeriri, pe care le voi adresa in diferite topicuri cu titluri diferite pt a nu face un amestec de pareri si raspunsuri. Din ce ... (vezi toată discuția)
Infiintare s.r.l amrita950 amrita950 Buna ziua, La infiintarea unui SRL, exista o limita la alegerea codurilor CAEN? Adica, dupa ce imi aleg activitatea principala pot sa imi aleg in subsidiar ... (vezi toată discuția)
Documente si informatii utile ref. caen rev.2 2AS 2AS Pentru toti cei interesati, am postat la adresele de mai jos (sper sa functioneze!): cateva documente pe care le-am identificat eu pe Internet si pe care le ... (vezi toată discuția)