avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1920 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Problema cu succesiunea
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Problema cu succesiunea

Buna ziua! problema mea este urmatoarea: suntem 3 frati si ne-au murit ambii parinti. Eu, freatele cel mare doresc sa deschid succesiunea dupa moartea parintilor dar problema se pune astfel: unul dintre frati nu este de gasit; stiu ca a stat prin Bucuresti si atat iar celalalt frate nu doreste sa facem succesiunea. Eu bani de judecata nu am.
Se poate face succesiunea in lipsa lor? eu nu vreau decat partea mea si sa fiu cu actele in regula.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters478 , utilizator 14:05, 18 Noiembrie 2007
Adresati-va unui notar, acesta ii va convoca pe fratii dvs. si in urma raspunsurilor pe care le va primii de la acestia va putea proceda la imparteala succesorala si in lipsa acestora.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire aranjata? simonetta_teo simonetta_teo Buna ziua, as dori sa va intreb dak in urma decesului parintilor,2 frati nu se pun deacord cu succesiunea si unul dintre ei deschide proces de partaj ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa 13 ani ani de la deschiderea ei luizaanamaria luizaanamaria Cum se poate proceda la dezabterea succesiunii dupa 13 ani de la deschiderea ei, in cazul in care cei 2 frati nu si-au exprimat expres/tacit acceptarea in ... (vezi toată discuția)
Mostenire complicata ContSters135976 ContSters135976 Buna ziua. Eu mi-am rezolvat problemele cu sfaturi primite de la dv si acum mai ajut si prietenii. Deci am o prietena care are doua surori si un frate, in ... (vezi toată discuția)