avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... scadenta anticipata a creditului
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

scadenta anticipata a creditului

buna ziua,sotul meu a facut la finele lui 2007 un imprumut la banca -persoana fizica-fara ca eu sa am habar.Acum mi-a sosit aceasta notificare de la banca ,cu scadenta anticipata la credit ,pentru ca el nu a mai platit .Problema e ca la sfarsitul lui 2008,ne-am despartit in fapt ,iar la finele lui 2009 am divortat ,ramanand cu un copil in grija.Am ramas fara servici ,iar acest contract ,pe care l-a facut cu banca ,eu nu l-am semnat ,dar mi s-a spus ca eu sunt coplatitor. cum e posibil sa fiu buna de plata ?El e de negasit inca de acum un an.Sunt amenintata ca mi se vor executa bunurile pe care le am... dar eu am casa pe numele meu ,inca de cand nu eram casatorita ,dar si aceasta e girata la o alta banca.Ce sanse am sa scap din ..mizeria asta?Exista vreun articol din lege care sa ma poata apara?
Cel mai recent răspuns: raduallan , utilizator 23:47, 27 August 2010
Daca nu ati semnat contractul respectiv , acesta nu va este opozabil. Nu am inteles exact...este vorba despre o banca sau despre o persoana fizica? cine e creditorul?
sotul meu a facut un imprumut la banca ,iar in contractul semnat doar de el se specifica faptul ca pentru cei casatoriti ,sotul e coplatitor.
V-am spus opinia mea...dar cel mai bine ar fi sa consultati un avocat care sa studieze contractul respectiv. Puteti sa formulati si o reclamatie la protectia consumatorilor. Ei au si juristi care va vor raspunde cum se poate rezolva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit bancar fara stiinta unuia dintre soti teomicri teomicri buna ziua,sotul meu a facut la finele lui 2007 un imprumut la banca -persoana fizica-fara ca eu sa am habar.Acum mi-a sosit aceasta notificare de la banca ,cu ... (vezi toată discuția)
Datorii la firma de recuperare kika85 kika85 Am si eu o problema mare si sper sa ma puteti ajuta si pe mine.Sotul meu a facut un credit in banca acum 6 ani , 5 ani a platit ratele la zi si chear cate 2 ... (vezi toată discuția)
Interogare baza de date anaf de catre banca Alexandru2019 Alexandru2019 Buna ziua, In Spatiul Privat Virtual ( anaf.ro ) am depistat ca o banca din Romania mi-a interogat baza de date ANAF. Eu nu am cerut acest lucru la acea ... (vezi toată discuția)