avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj cu doar 4 luni pe carnetul de munca?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj cu doar 4 luni pe carnetul de munca?

salutare, pot intra in somaj daca am pe cartea de munca doar 4 luni? sefu m-a dat afara fara niciun motiv... se poate intra in somaj?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Consilier juridic Dana Maxim , Mediator 12:01, 28 August 2010
Nu,nu puteti pt.a intra in somaj trebuie sa fi lucrat 12 luni in ultimele 24 luni,si sa fi plecat de la ultimul loc de munca conform art.65 -Codul Muncii.

andymaurul
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 August 2010
andymaurul, utilizator
NU , trebuie sa aveti un stagiu minim de cotizare de minim 12 luni in ultimele 24 luni anterioare .
Pentru a putea beneficia de somaj, trebuie sa aveti un stagiu de cotizare de minim 12 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj cornelia1986 cornelia1986 daca am lucrat la o firma din decembrie 2010 pana in aprilie 2012 si am plecat cu demisie,am stat 2 luni acasa si m-am reangajat la o firma cu contract de ... (vezi toată discuția)
Decizie de incetare a contractului individual de munca cristin28 cristin28 Buna ziua, am si eu o intrebare cine ma poate ajuta, lucrez la o firma care de la 1 nov va intra in faliment as dori sa stiu cu ce art mi se va desface ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de indemnizatie de somaj? brezan brezan Am 54 de ani si 34 de ani de munca. Din iulie 2009 pana in octombrie 2010 am fost in somaj. Din noiembrie 2010 pana in mai 2011 nu am avut loc de munca. Din ... (vezi toată discuția)