avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... intrare in insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

intrare in insolventa

am si eu niste intrebari despre intrarea in insolventa. sunt srl, platitor de tva. intrebarea mea este daca imi declar starea de insolventa, mai platesc tva la stat? am si casa de marcat fiscalizata in regim de tva. daca intru in insolventa va trebui sa imi modific casa de marcat?
multumesc
Cel mai recent răspuns: Marius Bote , Practician in insolventa 20:33, 28 August 2010
intrarea in insolventa inseamna falimentul firmei si implicit inchiderea acesteia. Nu mai exista activitate si implicit tva si nici case de marcat.

Simbotin Remus
Avocat & Mediator
buna seara
e un caz de insolventa cu reorganizare. ma aflu intr unproces de execurtare silita si nu pot achita toata suma deodata.
Buna seara .
Daca doriti insolventa , procedura generala sau reorganizare judiciara,atunci continuati activitatea,cu toate implicatiile fiscale corespunzatoare. Avantajul in cazul insolventei este ca nu se mai calculeaza alte penalitati de la deschiderea insolventei,pentru debitele vechi si nu mai puteti fi executat silit .
Marius Bote .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insolventa carmen-maria carmen-maria Buna seara tuturor, Sunt interesata in privinta insolventei. Mai exact am o firma x cu contract de franciza. La ora actuala nu imi pot permite sa platesc ... (vezi toată discuția)
Faliment lalac lalac Care sunt costurile pt deschiderea procedurii de intrare in faliment a unei sc care are datorii la bugetul de stat (impozit forfetar)? Cine plateste onorariul ... (vezi toată discuția)
Inchidere societate comerciala neamtu.george neamtu.george Detin o societate comerciala cu urmatoarele probleme : -are restante la achitarea TVA si a impozitului forfetar aferent 2009 si 2010 -nu mai desfasoara decat ... (vezi toată discuția)