avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... cum pot sa scap de lucrurile lui?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

cum pot sa scap de lucrurile lui?

am trecut printr'un divort, partaj,certuri , scandaluri , asa cum ,de regula, orice cuplu care nu se mai intelege ,ajunge in cele din urma
asa cum ne'au sfatuit avocatii , am facut cate o lista fiecare cu bunurile mobile pe care le doream.
eu cu doi copii minori ,el deja cavaler , eu ceream cele trebuincioase ptr copiii, el facea in ambitie si cerea exact ce doream eu,doar ca sa fie scandal si sa nu cadem la intelegere
m'am lasat pagubasa,oricum toate erau vechi, uzate,dupa o casnicie de 16 ani, si i le'am cedat pe toate lui
s'a luat la cunostinta in proces de lucrul acesta,procesul de partaj s'a terminat de aproape un an,dar el, dupa atata insistente de a pastra bunurile comune, acum nu mai vine sa le ia
cum era si firesc, eu mi'am cumparat altele,dar ce ma fac cu cele care trebuie el sa le ia?
ca sa iau legatura cu el, nici nu se pune problema
este un om violent atat fizic cat si verbal
ce alta cale as avea ca sa ,,scap'' efectiv ,legal bineinteles, de toate ciurucurile de care acum noi ne impiedicam prin casa
in speranta ca voi primi sfaturi utile de la dv, va multumesc sincer
Cel mai recent răspuns: spiridon vasilica , utilizator 23:33, 28 August 2010
Luati legatura cu un executor judecatoresc, sa-i trimita o notificare in aceste sens.
buna seara!
va multumesc ca ati dat curs subiectului deschis de mine
asta inseamna ca eu sa platesc executorul?
La orice bloc exista un uscator sau mai multe si puteti vorbi cu administratorul sa vi le pastreze o perioada de timp pana va lamuriti cu fostul sot. Apoi anuntati-l in scris printro srisoare recomandata cu confirmare de primire ca i-ati depus lucrurile in uscator si pt cat timp si ca daca nu si le ridica in termenul anuntat asociatia i le va instraina.
daca ar fi atat de usor: uscatorul blocului nostru s'a vandut ,cu aprobarea tuturor locatarilor,in urma cu multi ani,pe vremea cand eram inca cu fostul
de stiam ca se va ajunge aici, nu'mi dadeam acordul;)
iar agentia a transformat uscatorul intr'o garsoniera pe care a inchiriat'o iar acum , evident, este locuita
avocata pe care am avut'o la proces m'a sfatuit sa inchiriez un spatiu , un garaj , ceva, in care sa depozitez toate lucrurile
ce persoana din romania asta imposibila ,cu un salariu minim pe economie, si cu doi minori in intretinere,isi poate permite sa inchirieze un spatiu asa... de'an......#-o
ar insemna sa iau painea de la gura copiilor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acces in apartament in timpul procesului de divort vb1 vb1 Sotia a parasit domiciliul comun in urma cu doua luni si a introdus actiune de divort. Ea nu mai locuieste in fapt cu mine, insa in lipsa mea vine si ia din ... (vezi toată discuția)
Talharie PaulB17 PaulB17 Buna seara,as dori si eu sa stiu ceva,acum ceva timp(3,4 luni) 2 prieteni au savarsit o infractiune de talharie,Unul avand varsta de 17 ani a lovit persoana ... (vezi toată discuția)
Pacaleala si nici nu e 1 aprilie spiridon vasilica spiridon vasilica Fiica mea a facut de curand(aproape o luna) 18 ani si a depus actele pentru schimbarea CI , pe 13 iulie.Aveam nevoie de hatararea de partaj legalizata, eu ... (vezi toată discuția)