avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1091 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum pot sa intru pentru a-mi renova casa ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum pot sa intru pentru a-mi renova casa ?

Buna ziua,

Va rog sa-mi spuneti daca exista vreo lege prin care imi pot obliga vecinul sa ma lase sa intru la el in curte pentru a-mi renova peretele casei mele.
Mentionez ca intre hotar (razor) si peretele casei am lasat libera o fasie de 30 cm.
Am incercat sa-l rog, cu vorba buna insa el nu a vrut.
Am apelat la ajutorul politiei dar mi-au zis ca nu este de competenta dansilor.
Ce pot face totusi ? Nu exista nicio lege prin care acesta poate fi obligat sa ma lase cateva zile sa-mi renovez peretele casei mele ?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: kyky_micky , utilizator 11:44, 29 August 2010
Daca ma adresez instantei judecatoresti, implica timp indelungat ?...si cam la ce costuri sa ma astept ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consolidarea peretelui din spatele casei Tanase Reveica Tanase Reveica Am o casa in care locuiesc de zeci de ani, constructia este asezata pe limita dintre proprietati, adica spatele casei este pe razor, asa se construiau pe ... (vezi toată discuția)
De ceva timp am cumparat o casa intr-un oras de provincie.deschiderea ... tudor_11 tudor_11 de ceva timp am cumparat o casa intr-un oras de provincie.deschiderea la strada e destul de mica,cam asa fiind majoritatea proprietatilor pe-aici pe strada. ... (vezi toată discuția)
Renovare casa vecin DinuX DinuX Buna ziua! La limita sudica a curtii mele se intinde, pe calcan, casa vecinului. Curtea noastra, desi in oras si mica, nu este betonata ci inierbata, cu ... (vezi toată discuția)