avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... INGRIJIRI MEDICALE-CERTIFICAT MEDICO LEGAL
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

INGRIJIRI MEDICALE-CERTIFICAT MEDICO LEGAL

Doresc sa stiu pentru o fractura la mana poerat cu placa cat costa o zi de ingrijire medicala ? -si cum se calculeaza?
Cel mai recent răspuns: Cosmin-Traian Maglas , Consilier juridic 19:35, 1 Septembrie 2010
Asta numai un spital de recuperare va poate spune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical dupa 183 zile OldManAlex57 OldManAlex57 La inceputul lunii decembrie 2011 am suferit un accient de munca. Diagnostic - fractura dubla, multipla , deschisa, antebrat drept. Operat. Dupa aproape 5 ... (vezi toată discuția)
Victima caderii gardului de la cimitirul constanta mariatomas mariatomas Prin intermediul acestui forum de specialitate am nevoie de consilierea celor in masura sa o faca in urmatorul caz: (nu stiu daca ma adresez la categoria ... (vezi toată discuția)
Accident rutier victima ruginaliliana ruginaliliana va rog sa ma ajutati cu cateva raspunsuri. pe data de 11 nov a.c. m am rasturnat cu masina in care se mai aflau o matusa si varul meu. eu conduceam. doar ... (vezi toată discuția)