avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Revisal la o fuziune prin absorbtie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Revisal la o fuziune prin absorbtie

Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la o problema pe care o am: firma la care lucrez va fuziona cu o alta firma..noi fiind firma absorbanta. Toti salariatii de la firma absorbita vor trece la noi. Intrebarea mea este: in cazul completarii Revisalului, eu va trebui sa dau numere noi la contracte pentru viitorii salariati? S-a decis ca se vor intocmi noi contracte ce vor fi depuse la ITM pentru angajatii "absorbiti". S-a cerut ajutorul celor de la IT de la ITM, dar acestia au lasat vechile numere de contracte pentru salariatii care vin. Sa inteleg ca va trebui sa intru pe fiecare salariat in parte (in jur de vreo 800) si sa trec numerele mele de contracte?
Va multumesc anticipat.:">
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:14, 29 August 2010
Nu se fac noi contracte in cazul fuzionarii a doua societatii ... Drepturile si obligatiile cedentului, care decurg din contractele individuale de munca si din contractul colectiv de munca aplicabil, existente la data transferului, vor fi transferate integral cesionarului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer angajati Alidor86 Alidor86 Care sunt protectiile legale de care beneficiaza angajatii care sunt transferati catre o Alta companie CA urmare a unei vanzari intre intre angajatorul curent ... (vezi toată discuția)
Fuziunea prin absorbtie a doua firme Laura Old Laura Old Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si pe mine cu urmatoarea problema: La data de 01.07.2009 firma Y va fuziona cu firma X prin absorbtie. Asta inseamna ca ... (vezi toată discuția)
Fuzionare firme Laura Old Laura Old Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu ceva informatii in legatura cu fuzionarea a doua firme. Este vorba de firma X care va prelua firma Y prin absorbtie ... (vezi toată discuția)