avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Accident de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Accident de munca

Vreau sa stiu ;
1-ce rol are DOSARUL DE ACIDENT DE MUNCA;
2-ma poate ajuta la ceva si daca da anume ce?
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 17:51, 29 August 2010
Prin acest document sunt relevatre cauzele accidentului sio eventuale masuri care se impun pentru prevenirea unor situatii similare, persoana vinovata etc. Va poate ajuta la sttabilirea unor eventuale despagubirii sau pentru tragere la raspunbderea penala a celui vinovat de accident

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am deschis dosar dauna pentru vatamare corporala este obligatoriu sa se prezinte si cel vinovat la asigurari gilcrist1977 gilcrist1977 am deschis dosar dauna vat corporale si cei de la asigurari miau zis ca acum al asteapta pe cel vinovat sa dea o declaratie de ce trebuie sa vina si el? este ... (vezi toată discuția)
Accident autocar adichivu1 adichivu1 Care este procedura in caz ca am fost ranit in accidentul cu autocarul,pasager fiind ? (vezi toată discuția)
Accident de munca-culpa comuna.ce pot face in acest caz? crucy crucy In urma accidentului de munca s-a stabilit de instanta culpa comuna , adica a firmei cat si a mea. Pot face plangere penala sau civila inpotriva persoanelor ... (vezi toată discuția)