avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara

se tine cont la calcularea pensiei alimentare de faptul ca sotul plateste rate?cum se calculeaza pensia in acest caz
Cel mai recent răspuns: adabia , utilizator 19:37, 29 August 2010
Nu, nu se au in vedere ratele pe care le are de platit. Daca s-a dispus plata a, sa zicem, 25% din veniturile nete, atat va trebui sa i se retina, chiar daca are rate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de intretinere in favoarea majorului care urmeaza o facultate particulara nelunelu68 nelunelu68 anul trecut am divortat iar baiatul in varsta de 20 ani s-a tot plimbat intre mine si sotie. anul trecut a terminat liceul si nu s-a inscris la nici o ... (vezi toată discuția)
Cat la suta din venit pensie alimentara ptr copil van_gabriel2003 van_gabriel2003 Doresc sa stiu cat la suta din venit(cel net sau cel brut?) plateste un parinte alimentatie ptr un copil!Se tine cont si de cheltuielile pe care le are acel ... (vezi toată discuția)
Datorie cretit bancar mariadianaacs mariadianaacs Buna ziua ,ajutati-ma si pe mine am facut un credit pentru nevoi personale in urma cu 8 ani problema este ca am divortat si bunurile i-au ramas fostului sot ... (vezi toată discuția)