avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Asigurare RCA!
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Asigurare RCA!

am o nelamurire ...asiguratorul meu care mi-a eliberat polita de asigurare RCA impreuna cu chitanta (care dovedeste plata primei de asigurare)...doar ca aceasta chitanta nu are acelasi numar de chitanta cu numaru de chitanta inregistrat pe polita de asigurare RCA(un numar difera)...dupa ce am platit polita m-a facut atenta asupra acestei erori chiar asiguratorul....in acel moment am cerut anularea chitantei si eliberarea unei noi chitante cu numarul corespunzator politei de asigurare RCA...asiguratoru mi-a spus ca va rezolva cat mai repede posibil incidentu...
.... dar ulterior mi-sa ras in nas spunandu-mi sa ma duc la OPC...ce sa fac??? are importanta mare aceea chitanta??? este obligat sa imi dea chitanta corecta???
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 22:41, 1 Septembrie 2010
Ma bucur pt. dv. Este un motiv in plus sa nu intram in panica si sa procedam cu calm ca problemele se rezolva pana la urma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier in ue rupanu valentin rupanu valentin am avut un accident rutier in ue din cauza unui angajat al asiguraratorului am ramas descoperit 1 zi intre politele de asigurare si in aceasta zi am ... (vezi toată discuția)
Solicitare documente de la firma de asigurari montemir montemir Am calitatea de agent de asigurari RCA la firma [editat de admin] cu contract de agent, si am solicitat de la firma [editat de admin] ,citeva ... (vezi toată discuția)
Polita de asigurare falsa nerecunoscuta de asigurator cosmin25 cosmin25 Buna ziua, Saptamana trecuta am lovit usor o masina in spate. I am dat asigurarea pagubitului, iar la 2 zile m-au sunat de la societate de asigurare ca polita ... (vezi toată discuția)