avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... dreptul muncii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

dreptul muncii

Va rog sa-mi spuneti si mie daca am dreptul la scutire din tura de noapte, mentionez ca am un copil de 2 ani si o sa incep lucru. Din auzite am aflat ca s-ar putea pana la varsta de 3 ani sa fiu scutite . Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 10:24, 30 August 2010
Femeile gravide, lăuzele şi cele care alăptează nu pot fi obligate să presteze muncă de noapte.
La recomandarea medicului de familie, medicul de medicina muncii care deserveste unitatea in care lucrati poate propune angajatorului sa nu lucrati in schimbul de noapte, o perioada.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoanele cu handicap annda annda Daca un angajata are adeverinta de persoana cu handicap conform legii acesta nu poate lucra in ture de noapte. As dori sa stiu daca persoana declara in scris ... (vezi toată discuția)
Tura de noapte la serviciu în perioada de sarcină Elisabeta Marica Elisabeta Marica Bună ziua. Dacă eu lucrez la serviciu program de lucru 12 /24, 12 /48, (adică azi de zi 12 ore, mâine de noapte 12 ore, poimâine și raspoimaine liber, ... (vezi toată discuția)
Ture de noapte ioanadolean ioanadolean buna ziua am o fetita de 3 ani sunt obligata sa prestez ture de noapte? (vezi toată discuția)