avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Acordul vecinilor
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Acordul vecinilor

Buna ziua !
Vreau sa deschid un fast-food la o casa, si mi se cere acordul vecinilor cu perete comun.Unul dintre vecini a spus ca el nu va fi de acord. Exista totusi acea declaratie pe proprie raspundere, in cazul in care nu vrea un vecin sa fie de acord, unde eu pot scrie motivul refuzului Dar oare ce motive ar putea fi luate in considerare de catre primarie, pe care eu sa le scriu pe proprie raspundere ?
Caci nu scrie nicaieri care sunt motivele acestea inremeiate.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 13:14, 30 August 2010
Va sfatuiesc sa cereti Primariei anumite precizari referitoare la aceasta problema.
Poate sa existe o hotarare de consiliu local care sa reglementeze acest aspect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordul vecinilor !!!! gabordorina gabordorina Buna ziua, Daca ma poate lamuri cineva .... Am inchiriat un spatiu comercial la casa. Are intrare direct din strada. Exista acordul vecinilor pentru ... (vezi toată discuția)
Va rog un sfat! deranj provocat de un fast food vldstf vldstf langa locuinta mea se afla un imobil cu etaj. la parter s-a deschis de mai mult timp un fast food, iar proprietarul imobilului locuieste la etaj. de cand s-a ... (vezi toată discuția)
Autorizatie pentru comercializare produse fastfood (rulota/van) dct dct Salut, Doresc sa deschid pe raza orasului Constanta si/sau Mamaia un fast-food mobil (rulota mobila - tractabila sau catering van pe roti). In principiu as ... (vezi toată discuția)