avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1013 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Privind declaratia de venit ce trebuie depusa la ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Privind declaratia de venit ce trebuie depusa la casele de asigurari de sanatate

Sunt din Constanta si am fost pana acum de 2 ori la casa de asigurari de sanatate a judetului Contanta sa depun declaratia de venit corespunzatoare lunii iulie si nu vor sa o primeasca. Mi se spune ca trebuia mai intai sa depun contributia aferenta ultimilor 5 ani calculata pe salariul minim si nu pe venitul pe care l-am realizat ca p.f.a.
Ma pot obliga sa platesc contributia retroactiv?
Cel mai recent răspuns: Bravos , utilizator 16:18, 5 Septembrie 2010
Din cate am inteles nu ma incadrez ppentru decizia de impunere 250.
Inchiderea sau radierea reprezinta o solutie? Pentru ca in nici un caz nu pot sa achit o contributie retroactiva de 6000 lei cu tot cu penalizari.
Privitor la datorii,nu este o solutie inchiderea sau radierea.Datoria iti ramane de plata!!! De ce ai asa de mare suma retroactiva? Cel mai bine ar fi sa mergi la sanatate si sa rezolvi problema acolo cu duduia care iti calculeaza:training:,daca n-o scoti la capat cu ea,mergi la directorul economic,:worthy:mi se pare f mare suma retroactiva,poate a gresit la calcul #-o.
contributia calculata salariul minim brut este 39ron/luna
39x12luni=468x5ani=2340 plus penalitatile care dubleaza suma ajunge la peste 5000 ron
Si n-am mai pus anul in curs.
33 ron pe luna este anul acesta ,in 2005 era alta suma, in 2006 alta etc.Cine ti-a calculat asa tu sau ei?
39 ron a spus functionara cu care am vorbit., mi-a zis ca a facut o medie. Inca nu m-am dus la ei cu cu actele pe care mi lea-au cerut,

Alte discuții în legătură

Decizie de impunere pt 2012 de la cnas zensunnit zensunnit Buna Scurt si la obiect,pt ca forumul asta e dinamic tare:) Am primit acum,iulie 2012,o decizie de impunere de la CNAS pt 2010 desi nu am avut venituri decat ... (vezi toată discuția)
Contributii pfa elena claudia ianasi elena claudia ianasi Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si pe mine in urmatoarea problema: Am o cunostinta care a deschis un PFA in 2010 (salon manichiura). Ea zice ca pana in ... (vezi toată discuția)