Buna ziua, vineri, intr-o parcare goala, vrau sa virez stanga pentru a iesi dar nu apuc deoarece un alt conducator auto iese si el din parcare, cu spatele, si intra direct in botul masinii mele.Am primit copia asigurarii lui si m-am dus la asigurator. Programul era scurt, 20 minute pana la inchidere, de aceea am fost chemata luni impreuna cu cel cu care m-am tamponat pentru fotografii si semnarea unei constatari amiabile de accident.Luni, am primit un telefon din partea sotiei prin care aceasta considera ca vina imi apartine. Ce trebuie sa fac acum? Am inteles ca daca merg la politie imi va fi suspendat carnetul. Va rog sa ma ajutati
Alta solutie decat sa mergeti la politie ptr. a declara accidentul nu aveti; in functie de ce va hotari agentul constatator vi se va aplica sau nu o sanctiune; daca vi se aplica, aveti posibilitatea sa o contestati.
avocat Cristina Popescu
in cazul in care nu sunt vinovata carnetul va ramne la mine? un prieten mi-a spus ca chiar daca nu sunt devina oricum ridicarea carnetului este inevitabila deoarece nu m-am prezentat la circa de politie in ziua accidentului
nu va ia carnetul, ii ziceti exact cum s-a intamplat. ar cam trebui sa va grabiti, ca el se duce sigur, ca-i va trebui dovada, cine stie ce declara...
( iti dai seama ce barbat e ala?)