avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Pacalita de cel care m-a accidentat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Pacalita de cel care m-a accidentat

Buna ziua, vineri, intr-o parcare goala, vrau sa virez stanga pentru a iesi dar nu apuc deoarece un alt conducator auto iese si el din parcare, cu spatele, si intra direct in botul masinii mele.Am primit copia asigurarii lui si m-am dus la asigurator. Programul era scurt, 20 minute pana la inchidere, de aceea am fost chemata luni impreuna cu cel cu care m-am tamponat pentru fotografii si semnarea unei constatari amiabile de accident.Luni, am primit un telefon din partea sotiei prin care aceasta considera ca vina imi apartine. Ce trebuie sa fac acum? Am inteles ca daca merg la politie imi va fi suspendat carnetul. Va rog sa ma ajutati
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:33, 30 August 2010
Alta solutie decat sa mergeti la politie ptr. a declara accidentul nu aveti; in functie de ce va hotari agentul constatator vi se va aplica sau nu o sanctiune; daca vi se aplica, aveti posibilitatea sa o contestati.
avocat Cristina Popescu
in cazul in care nu sunt vinovata carnetul va ramne la mine? un prieten mi-a spus ca chiar daca nu sunt devina oricum ridicarea carnetului este inevitabila deoarece nu m-am prezentat la circa de politie in ziua accidentului
nu va ia carnetul, ii ziceti exact cum s-a intamplat. ar cam trebui sa va grabiti, ca el se duce sigur, ca-i va trebui dovada, cine stie ce declara...
( iti dai seama ce barbat e ala?)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parasirea locului dupa o tamponare usoara. claudiu911 claudiu911 Buna seara, Acum 2-3h am lovit oglinda unei masini parcate. Am fost foarte grabit si nu am oprit. Acum cateva minute m-am intors la locul accidentului ... (vezi toată discuția)
Am rupt intelegerea amiabila auto webberas webberas Buna ziua, Am avut o tamponare usoara cu un individ (el fiind de vina) si i-am propus sa facem amiabila sa scapam repede amandoi, dar el a refuzat si a ... (vezi toată discuția)
Intelegere amiabila canarul2010 canarul2010 Buna ziua, Am si eu o nelamurire, daca ma poate cineva sfatui in cunostinta de cauza. In urma unui accident usor (o tamponare usoara, cu spatele, la iesirea ... (vezi toată discuția)