avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu fara plata si un al doilea job?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu fara plata si un al doilea job?

Buna ziua!

Sunt profesor titular si pentru anul acesta scolar, am solicitat concediu fara plata, pentru motive personale, conform art. 102 (2), din statutul cadrelor didactice.
In aceasta perioada doresc sa lucrez full time, in sectorul privat.
Este posibil acest al doilea loc de munca, full time, cu contract individual de munca? Scoala imi elibereaza carnetul de munca in aceasta perioada?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:33, 30 August 2010
Da, puteti lucra full time in perioada CFP ... carnetul de munca ramane la unitatea unde aveti functia de baza .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu fara plata invatamant si angajare in mediul privat iulia6 iulia6 Buna ziua.Sunt profesor titular de limba franceza si doresc sa imi iau 1 an de zile concediu fara plata.In perioada acestui concediu vreau sa plec in Franta sa ... (vezi toată discuția)
Va rog raspuns urgent: concediu fara plata in invatamant si conctract de munca firma privata dana07 dana07 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati urgent cu un raspuns avizat la urmatoarea intrebare: conform legii, voi intra in concediu fara plata pentru un an, din ... (vezi toată discuția)
Restrangere de activitate in invatamant marimalutan marimalutan Buna. Sora mea este profesor titular intr-o comuna unde mai este un titular de aceeasi specialitate. Din anul scolar 2013-2014 scolile din comuna se vor ... (vezi toată discuția)