avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca suspendat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca suspendat

daca in prezent contractul de munca este suspendat conf.art.52 lit.c din Codul muncii,iar intre timp subunitatea la care activeaza cel suspendat din functie este "lipita" cu alta subunitate,ce se va intampla in cazul in care se constata nevinovatia salariatului?
Cel mai recent răspuns: EUlavy , utilizator 08:59, 31 August 2010
Buna seara !
Daca se constata nevinovatia ar trebui sa fie pus in situatia anterioara suspendarii .... Ce insemna insa "lipita" ?
buna seara!
cand am spus "lipita" m-am referit la faptul ca subunitatea la care activeaza cel in cauza ,impreuna cu o alta subunitate,vor forma o noua subunitate;cu alte cuvinte,A+B=C
Ultima modificare: Luni, 30 August 2010
EUlavy, utilizator
In acest caz, c.i.m. al salariatului respectiv va fi preluat de catre noua societate (C) ... iar daca se va constata nevinovatia acestuia, salariatul îşi reia activitatea anterioară, plătindu-i-se, în temeiul normelor şi principiilor răspunderii civile contractuale, o despăgubire egală cu salariul şi celelalte drepturi de care a fost lipsit pe perioada suspendării contractului.
:love2:va multumesc! chiar aveam nevoie de un raspuns pozitiv

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce urmeaza dupa suspendarea contractului de munca art 52.c diana2202 diana2202 In urma neglijentei m-am ales cu o plangere penala si o suspendare a contractului de munca cf art 52.c codul Muncii, vreau sa stiu ce urmeaza, cand imi voi ... (vezi toată discuția)
Repunerea salariatului in drepturi andra_ioana andra_ioana Sunt angajat la unitatea A, subunitatea B,cu CIM suspendat pentru plangerea penala a angajatorului impotriva mea. In timpul cercetarii penale subunitatea B s-a ... (vezi toată discuția)
Incetare cim Liliana Tanase Liliana Tanase Daca salariatul a fost arestat preventiv la 24 august 2010 (si este si in prezent) poate inceta CIM la 15 noiembrie 2010 (de ex.), conform art. 61 lit. b din ... (vezi toată discuția)