avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare magazin mixt
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare magazin mixt

Am o firma de consultanta(SRL) si as dori sa infiintez un magazin mixt gen minimarket, la tara intr-o incapere pe care o voi inchiria. Ce acte imi trebuie?
Cel mai recent răspuns: Albert Kurtyan , Consilier juridic 19:20, 30 August 2010
Se face o deschidere de punct de lucru la ORC.
Daca vindeti produse de origine animala, trebuie obtinuta si autorizatia veterinara.
Apoi cumparati o casa de marcat... si deschideti pravalia.

Sau faceti un PFA, daca nu vreti sa lucrati pe SRL. Cu norma de venit.

Alberto Kurtyan

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor referitor la avize de functionare ioanabragaru ioanabragaru Buna ziua, as dori niste informatii referitoare la avizele necesare in cazul in care doresc deschiderea unei societati de comercializare produse alimentare. ... (vezi toată discuția)
Magazin second hand iliescuelena iliescuelena Detin un SRL si as dori sa deschid un magazin second hand ce autorizatii sau alte documente imi sunt necesare? Mentionez ca am toate codurile CAEN Va ... (vezi toată discuția)
Autorizatii necesare functionare magazin alimentar si piese auto carmenbn carmenbn Ce autorizatii sunt necesare pt.functionarea unui magazin alimentar si al unuia de piese auto(inclusiv ulei,antigel)?De la ... (vezi toată discuția)