avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general VREAU SA MA LAMURESC
Discuție deschisă în Contabilitate în general

VREAU SA MA LAMURESC

Am nevoie de sfatul vostru...Deci:am primit in apartamentul meu niste chiriasi la negru care nu isi platesc asociatia si nici chiria pe care mi-o datoreaza mie lunar.Ideea mea este de a le schimba butucul si de a le sechestra mobila in casa cu tot ce este de valoare pana la achitarea totala a datoriilor.Ce se poate face in acest caz daca acestia cheama politia?
Ce mi se poate intampla mie,daca nu le mai dau mobila pana nu platesc datoriile.?Bine precizez mobila de acolo nu cred ca acopera totala datorie catre mine.Ce este de facut daca sparg ei usa dupa ce le-am schimbat butucul,plangere la politie?
Cel mai recent răspuns: ID CONT STRATEGY SRL , Contabil 10:06, 31 August 2010
aici sunt contabili... dar nu e o "idee" buna sa le "sechestrati mobila in casa cu tot":rolleyes: ... intrebati si-n alta parte:)
Ultima modificare: Luni, 30 August 2010
ContSters123067, utilizator
si uite de ce incurajez incheierea de contracte cu chiriasii / prorpietarii. toata lumea se gandeste ca plateste bani mai putini (chirias), respectiv scuteste plata impozitului la stat (proprietar) si cand apar probleme, incerci sa-ti faci singur dreptate. din pacate, nu aveti dreptate si trebuie sa acceptati ca ati luat tzeapa. cred ca tot ceea ce puteti face este sa anuntati politia ca respectivii ocupa abuziv acea locuinta. puteti sa spuneti ca v-ati inteles sa le-o inchiriati, dar nu ati ajuns (din vina lor) sa faceti actele. incercati. in orice caz va sfatuiesc sa incercati metode pacifiste.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chiriasi dati afara si cu lucrurile retinute arysiso arysiso Buna ziua, Problema mea este urmatoarea .. Am inchiriat anul trecut in iulie printr-o agentie un apartament cu contract facut de ei si semnat de catre noi si ... (vezi toată discuția)
Succesiune razvanx razvanx buna ziua .strabunicii au decedat,bunicii au decedat,mama a decedat.eu sunt stranepot.casa si terenul sunt a strabunicilor.in prezent bunicii au trei copii ... (vezi toată discuția)