avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... timbru judiciar sau certificat fiscal in indiviziune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

timbru judiciar sau certificat fiscal in indiviziune

In cazul unei cereri de sistare a starii de indiviziune asupra unui apartament,in afara procedurii ce prevede un timbru judiciar de 3% din valoarea acelui bun,stie cineva si o alta procedura ce ar avea aceeasi finalitate,dar unde ar ajuta in locul timbrului judiciar un certificat fiscal ce contine impozitul platit pe imobil?(nu stiu daca am inteles bine,sper insa ca cineva sa stie mai precis..)
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:57, 30 August 2010
puteti face iesirea din indiviziune si pe cale notariala.
Nu are nicio treaba faptul ca ati platit impozitul cu taxa te timbru pt cei 3%.
Ma indoiesc sa stie cineva altceva si sa fie...adevarat...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune taxa de timbru emilalex emilalex buna ziua. nu avem certibicat de mostenitor. vrem sa facem parajul pr mosenire si iesirea din indiviziune. va rog sa-mi spunei care ese adevarul pentru ca ... (vezi toată discuția)
Impozit 2% si tva eldeea77 eldeea77 Am o mare nelamurire; am cumparat un teren acum 3 ani cu inca doi prieteni, in parti egale; acum, fiecare dintre noi am vrea sa ne construim cate o casuta ( ca ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru recurs ssosso ssosso [b]buna seara as dori sa stiu de ce mi se percepe o taxa de timbru judiar ptr recurs fiind de 7 ani in proces ptr iesire de indiviziune si am mai avut doua ... (vezi toată discuția)