avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 158 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale videochat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

videochat

Imi poate spune cineva daca este legal sa infiintezi un videochat erotic?
Daca da, ce aprobari iti trebuie?
Cel mai recent răspuns: ContSters478 , utilizator 16:03, 18 Noiembrie 2007
ai dreptul da! o sa fie mai complicat, societate comerciala, site cumparat cu acte in regula, computer cu licente pt orice soft, spatiu pt societatea comerciala, angajata....si cam atat :D mai elaboreaza dak mai vrei si alte detalii
Se poate infiinta legal videochat erotic ca societate romaneasca, dar este mult mai simplu sa lucrezi pentru angajat al unei companii straine. Marja de profit este cam aceeasi, durerile de cap sunt mai mici.

Pentru mai multe informatii mesaj pe privat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Investitor neamt - producere de soft - ce tip de firma e recomandabil ? Tandros Tandros Asi dori un mic ajutor intr-o problema care ma depaseste putin. Sunt cetatean roman cu domiciliul in Germania, am gasit un investitor german care doreste sa ... (vezi toată discuția)
Dj la un radio pe internet. pot difuza melodii pe care le-am descarcat, gratuit, de pe net? broscuta21 broscuta21 Buna ziua, Am o foarte mare dilema legata de urmatoarea situatie: Doresc sa devin DJ la un post de radio pe internet, din pura pasiune...adica nu voi fi ... (vezi toată discuția)
Soft monitorizare angajati SoftMonitorizare SoftMonitorizare Va rog sa-mi oferiti lamuriri in legatura cu Legea nr. 161/2003, in special legate de Art. 46. Este vorba despre conceperea si comercializarea unei (unor) ... (vezi toată discuția)