Buna seara si bine v-am regasit...Am si eu cateva intrebari pentru dvs.
Bunica mea are un singur baiat, tatal meu...Aceasta spune ca mostenitorul este tatal meu...Ce acte ne-ar trebui si cam cat ne-ar costa actele dupa moartea bunicii???Astept raspunsurile dvs.Multumesc frumos:sorry:
ar trebui dezbatuta mostenirea dupa bunica. taxele notariale variaza in functie de valoarea bunurilor care fac obiectul succesiunii.nu e cam cinic sa intrebati despre o succesiune a unor bunuri ce apartin unui om care in prezent traieste?
In conditii le actuale, cand adormim cu o lege ...si ne trezim cu alta este foarte greu de anticipat.
Costurile sunt in functie de valoarea masei succesorale!De preferat in conditiile actuale sa se dezbata succesiunea pana in 2 ani pt a nu fi obligati sa platiti impozit la stat de 1% din valoarea masei partajabile.
Intrebarile sunt puse pentru ca bunica mea intreaba daca ar trebui sa vanda garsoniera si sa o treaca pe numele meu pentru ca taxele pentru succesiune sunt foarte mari....
Succesiune intarziata
cris99
Buna ziua,.
Bunica mea a decedat acum 9 luni, dorim sa deschidem succesiunea, mama mea este unicul copil. Bunicul meu a decedat acum 15 ani si nu am facut ... (vezi toată discuția)
Succesiune
ANA001
Vreau sa ma lamuriti si pe mine ce trebuie sa fac in situatia urmatoare:
Bunica mea a murit acum un an si jumatate si nu s-a facut mostenirea. Impreuna cu ... (vezi toată discuția)