avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acte si costuri
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acte si costuri

Buna seara si bine v-am regasit...Am si eu cateva intrebari pentru dvs.
Bunica mea are un singur baiat, tatal meu...Aceasta spune ca mostenitorul este tatal meu...Ce acte ne-ar trebui si cam cat ne-ar costa actele dupa moartea bunicii???Astept raspunsurile dvs.Multumesc frumos:sorry:
Cel mai recent răspuns: Diaconescu Andreea , utilizator 22:17, 30 August 2010
Dvs ce ma sfatuiti? Bunica mea insista de a vinde garsoniera doar pentru motivul ca actele sunt scumpe dupa moartea ei...Eu ce sa fac, sa ii spun de un contract de donatie sau contract de vanzare-cumparare sau sa inchei un act translativ de proprietate...Care ne-ar costa mai putin?!?
Parerea mea este sa va instraineze garsoniera cu contract de intretinere unde costurile sunt cele mai mici.
pai laea sunt acte translative de proprietate.
mergeti la un notar si interesati-va de costuri.
e cel mai indicat.
Va multumesc frumos de raspunsuri si o sa revin dupa ce ma interesez la un notar...O seara buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune intarziata cris99 cris99 Buna ziua,. Bunica mea a decedat acum 9 luni, dorim sa deschidem succesiunea, mama mea este unicul copil. Bunicul meu a decedat acum 15 ani si nu am facut ... (vezi toată discuția)
Mostenire sau testament? ContSters280210 ContSters280210 Buna seara! Parintii vor sa imi faca acte pe o garsoniera. In afara actului de vanzare-cumparare ce poate sa imi faca , act de mostenire sau ... (vezi toată discuția)
Succesiune ANA001 ANA001 Vreau sa ma lamuriti si pe mine ce trebuie sa fac in situatia urmatoare: Bunica mea a murit acum un an si jumatate si nu s-a facut mostenirea. Impreuna cu ... (vezi toată discuția)