avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda neplatita - rutier
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda neplatita - rutier

Am facut rost de o amenda rutiera circuland prin Ungaria neavand farurile aprinse.Termenul de plata este de 30 de zile. M-am intors in tara. Am incercat sa achit amenda din Romania dar comisionul este dublu decat amenda. Ce se intampla daca nu platesc amenda?
Ce pot pati daca nu o platesc?
Cum se poate plati mai ieftin?
Inca nu au trecut cele 30 de zile. Mai am timp de gandire daca sa platesc sau nu.
Cel mai recent răspuns: ContSters157833 , utilizator 23:43, 31 August 2010
O sa platesti odata cu impozitul.nu vei mai putea face tranzactii cu bunurile ce se afla pe numele taudeoarece nu ti se va mai elibera cazier fiscal, ti se mai pot calcula majorari.cam asta e.Daca te decizi o poti plati la Directia de taxe si impozite a sectorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde achit o amenda primita in ungaria Imparatul Imparatul Am luat o amenda din Ungaria, am primit acasa procesul verbal in limba maghiara. Unde o platesc? Daca nu o platesc ce se poate intampla, ce pot pati? (vezi toată discuția)
Amenda la granita cu ungaria RazRazvan RazRazvan Buna seara ! Am o problema cu o amenda primita la granita cu Ungaria. In momentul intoarcerii in Romania, am primit o amenda contraventionala pentru ca aveam ... (vezi toată discuția)
Amenzile de circulatie primite in ue se prescriu? daca da, in cat timp? mrl80 mrl80 sunt sofer pe tir si am luat o amenda in ungaria de cateva mii de euro pentru nerespectarea timpului de conducere.Mi-a venit somatie acasa prin care ma ... (vezi toată discuția)