Masina unui instructor auto a fost implicata intr-un accident si cel care a fost vinovat ia dat asigurarea obligatorie .Soferul vinovat avea alcoolemie de 0,6 in aerul expirat si i s-au recoltat si probe de sange.Acum cand instructorul s-a dus la reprezentanta sa-i repare masina,i s-a spus ca dureaza cel putin trei saptamani si ca pana Astra nu-i plateste masina va sta pe loc.Va dati seama ca acest instructor are elevi,ca aceasta afacere este painea familiei.Soferul baut nu are bani sau poate nu vrea sa scoata bani din buzunar.Spuneti-mi ce-i de facut?Care sunt pasii care trebuie urmati?
Neimplicarea asiguratorului in constatare poate sa duca la complicarea dosarului si lungirea termenului de despagubire. Daca aveti CASCO este bine sa o reparati pe CASCO si apoi lasati asiguratorii sa se descurce intre ei.
Multumesc tuturor! Vreau sa va spun ca servisul era de fapt reprezentanta ,acolo au intampinat in cele din urma greutati. Ei tot o dadeau pe asigurator cand de fapt ei erau cei neseriosi. Masina a fostu dusa la un service si este bine merci Muncitorii s-au apucat de lucru inca din aceasta seara.Astra le da tot concursul si devizul este cu mult mai mic.Nu-mi vine nici acum sa cred ca angajatii unei reprezentante, f. cunoscuta, sunt asa de neseriosi si te pot minti in halul asta.MULTUMESC!!!!!!! sa auzim de bine!