avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... parasirea de domiciliu
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

parasirea de domiciliu

buna ziua am o intrebare.mama a cumparat o casa .in aceasta casa au trait bunicii mei care aveau acte doar la primarie spun ei "act de mana"care a fost pierdut.bunicul a murit si a ramas bunica vitrega intre timp mama a facut acte de vanzare cumparare pe casa cu proprietarii de drept ai pamantului.bunica vitrega a parasit domiciliul din cauza alcoolului.la romtelecom si e-on actele sunt pe numele ei...ce putem face ca sa trecem pe numele mamei?
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 12:50, 31 August 2010
prezentati titlul de proprietate si solicitati incheierea unui contract de prestari servicii cu acestia pe numele titularului dreptului de proprietate.
Cat timp bunica traieste doar dansa poate semna un act in favoarea mamei.Dupa decesul bunicii,mama prin succesiune devine propietar de drept.

andymaurul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbatere mostenire giulyelena giulyelena exista un TP pe numele a doi mostenitori,unul dintre ei este mama mea care intre timp a decedat.si un frate vitreg.De pe urma bunicilor nu s-a facut niciodata ... (vezi toată discuția)
Succesiune raluca77 raluca77 Bunica ii poate face testament mamei pe toata casa?Acesta poate fi atacat in justitie de sora vitrega? (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate magico magico Am o casa impreuna cu sora de la bunici care au murit ,obtinuta prin contract de vanzare cumparare cu banii primiti ,dar pe pamantul care il aveau la rol nu ... (vezi toată discuția)