avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1183 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj

Am o intrebare referitor la legea somajului
Am o cunostinta care lucreaza la patron cu carte de munca si el vrea sa il dea afara beneficieza de somaj sau nu
Patronul a comunicat ca legea somajului sa modificat si nu mai e obligat sadea in somaj cu toate ca ai platit toate darile catre stat
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: adriana_68 , utilizator 16:04, 31 August 2010
Va beneficia de somaj, daca patronul isi restructureaza activitatea (angajatii vor inceta in baza art 65- CM) si daca are stagiu de cotizare platit pe 12 luni in ultimele 24 luni.
VA MULTUMESC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj martie_2014 martie_2014 Buna ziua Am un salariat care vrea sa plece in somaj, lucreaza de 11 luni (mentionez ca nu a mai lucrat inainte). Poate primi somaj? Cu ce art i se desface ... (vezi toată discuția)
Cum ajung la somaj gabita2000 gabita2000 Buna ziua, As avea si eu cateva nelamuriri. Din octombrie anul trecut lucrez la o firma. Acum firma se inchide pe motiv ca nu este treaba, nu sunt clienti. ... (vezi toată discuția)
Incetare pata somaj c_cristi c_cristi Daca in timpul perioadei de somaj sunt angajat la o alta societate cu contract pe perioada nedeterminata iar dupa 3 luni acesta se reziliaza din motive ... (vezi toată discuția)