avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Intoercere din concediu de crestere a copilului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Intoercere din concediu de crestere a copilului

Buna ziua!
Mai am un an din concediul pentru cresterea copilului si as dori sa ma intorc in campul muncii dar la o alta firma, alt job. Intrebarea mea este: ce procedura trebuie urmata pentru a pleca de la firma unde eram angajata cand am intrat in concediul pentru cresterea copilului si angajarea in noua companie? Ce obligatii am fata de firma din care vreau sa plec?
Pot face asta?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:25, 31 August 2010
Da, puteti solicita incetarea c.i.m.
Mai intai faceti o cerere de revenire din CCC si cu aceeasi data solicitati si incearea c.i.m. cu acordul partilor (nu se acorda preaviz in acest caz).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie fara preaviz dusanca dusanca In 10.09.2011 va trebui sa ma intorc din concediul medical pentru ingrijirea copilului pana la 2 ani. Gasind intretimp un alt job, ce pasi trebuie sa urmez ... (vezi toată discuția)
Probleme demisie marianams70 marianams70 sunt in concediu de cresterea copilului pana in iulie si miam depus la firma acum o saptamana demisia scrisa de mana ca dupa terminarea concediului nu ma mai ... (vezi toată discuția)
Buna ziua v_anamaria v_anamaria Sunt in concediu pentru ingrijirea copilului, mai am pana in aprilie, dar vreau sa revin la munca si nu vreau sa ma intorc unde am lucrat inainte de concediu. ... (vezi toată discuția)