avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... permis suspendat !
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

permis suspendat !

buna ziua,
ma numesc adrian si am facut o prostie cat se poate de mare si anume am condus autoturismul sub influenta bauturiilor alcoolice si anume am avut 0.74 etilotest, 1.42 in sange prima proba, 1.20 a doua proba interval 40 min fata de prima proba, nu am avut accident , nu am lovit pe nimeni am vb frumos, asta s-a intamplat in 2 februarie 2010, la interval de 1 saptamana in jur de 2:30 noaptea a trbuit sa o duc pe prietena mea la spital (la urgenta) din cauza unor dureri , bineintels am condus fara permis si am fost oprit de politie. acuma problema e alta, mi-am luat si un avocat si de atunci din 2 februarie nu mai stiu nici un raspuns in legatura cu permisul, ce pot sa fac sa imi dea sentinta procurorul? cat mai trebuie sa stau pana o sa am un raspuns si anume pe ce perioada este anulat? ma gadesc ca o sa imi anuleze permisul si va trebui sa fac scoala din nou! va rog sa ma ajutati cu un raspuns,
va multumesc
Cel mai recent răspuns: dee_jay_adrianno , utilizator 22:47, 31 August 2010
va multumesc frumos !deci timpul acesta pana am hotararea judecatoreasca definitiva in cazul in care pedeapsa este cu suspendare , este doar timp pierdut aiurea. va multumesc inca o data pt raspunsuri !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termenul in care se poate sustine examenul pentru redobandirea permisului auto mihaelamts mihaelamts Caz: unei persoane i s-a anulat permisul pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice, a primit 1 an si 8 luni cu suspendare, a dat din nou examen ... (vezi toată discuția)
Revocarea suspendarii pedepsei??? eduardlucian eduardlucian Buna tuturor! Daca un minor (17 ani) trimis in judecata pentru furt calificat in forma continuata, va primi o pedeapsa cu suspendare (se afla in arest ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan yonutz2009 yonutz2009 Salut! Am si eu o problema...Sunt chemat in instanta pentru conducere sub influenta alcoolului(1.3 g alcool/ l sange).Mentionez ca sunt la prima abatere,si ... (vezi toată discuția)