avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 195 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA vanzari de haine online
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

vanzari de haine online

Vreau sa stiu daca pentru a vinde haine lucrate de mine pe internet este nevoie sa am deschisa o societete ? Trebuie sa am ceva din punct de vedere legal, sau pot vinde oricum ??
Daca obtineti venituri din aceasta activitate de comert, legal, trebuie sa aveti deschisa o societate comerciala sau PFA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie pentru deschiderea unui magazin de imbracaminte/incaltaminte ContSters200730 ContSters200730 Buna seara! Detin o societate comerciala cu un domeniu principal de activitate diferit de ceea ce vreau acum sa deschid, acum orientandu-ma catre un magazin de ... (vezi toată discuția)
Vanzare pe olx/okazii claudiughebauer1975 claudiughebauer1975 Vanzarea de catre persoane fizice pe diverse site-uri online de conert gen olx/ publi24 de bunuri uzate sau noi se considera activitatea comerciala? Poate ... (vezi toată discuția)
Infiintare intreprindere individuala summer26 summer26 buna ziua, vreau sa-mi infiintez o intreprindere individuala care sa aiba ca domeniu de activitate comertul cu haine ,insa am vazut pe diferite site-uri ca ai ... (vezi toată discuția)