avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... MOSTENIRE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

MOSTENIRE

BUNA SEARA SANTEM CINCI FRATI DIN CARE UNU PROVINE DIN A DOUA CASATORIE A TATALUI MEU AM DORI SA STIM DACA TATAL NOSTRU A PUTUT VINDE CASA LA FRATELE VITREG SI PAMANT LA UNA DIN SURORI AVIND IN VEDERE CA NU S-A FACUT MOSTENIREA DUPA MAMA PRIMA SOTIE.AVEM POSIBILITATEA DE A DOBANDI CEVA DIN CEA CE S-A VINDUT S-AU AFOST IN DREPTURI DEPLINE.MULTUMIM O ZI BUNA.
Cel mai recent răspuns: MIHAI ESANU , utilizator 20:08, 31 August 2010
putea sa vinda tatal dvs orice detinea in proprietatea dansului.
MENTIONEZ.
CASA A FOST FACUTA CU PRIMA SOTIE´.
NU S-A FACUT MOSTENIREA.
RECASATORIT.
NU EXISTA ACTE PE CASA DOR UN TITLU DE PROP.
EL A MURIT ACUM UN AN
AU RAMAS NEVASTA DIN A DOUA CASATORIE SI COPILUL CARE ACT DE VINZARE CUMPARARE.EXSISTA O EXPLICATIE DE CE NU MOSTENIM NIMIC
SI CEILALTI AU TOT DREPTU NOI NU SUNTEM COPII DE-AI LUI .
MULTUMIM .O ZI BUNA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi succesorale tudor_u2 tudor_u2 De curand a murit mama si as dori sa stiu ce cota parte mostenesc in cazul meu eu sant fiul cel mare din prima casatorie din care mai am un frate,dupa divort ... (vezi toată discuția)
Succesiune, moștenitori nedeclarați Dsni Dsni Am o intrebare : tatal meu sa despartit de Mama mea cind aveam eu virsta de un an , dar noi am fost 3 surori ,Apoi tata sa recasatorit ... (vezi toată discuția)
Moștenirea in cazul recăsătoriei Maria20211 Maria20211 Daca un bărbat cu doi copii a rămas văduv, s-a recăsătorit și cu a doua soție a mai avut un copil , cum se împarte averea la nepoții lui ? Copii ... (vezi toată discuția)