avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Nerespectarea clauzei contractuale la Contractul ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Nerespectarea clauzei contractuale la Contractul Vanzare cumparare auto

Buna seara !
In urma cu o saptamana am vandut un autoturism la piata. Intrucat cumparatorul nu avea toti banii la el, am incheiat un contract de vanzare-cumparare la ghereta din piata, mentionand pe acel contract obligatia cumparatorului de a achita suma restanta in termen de 4 zile, suma pe care acesta nu a mai achitat-o.
Cum pot sa-mi recuperez banii, si daca cu acel contract cumparatorul poate sa inscrie autovehiculul in circulatie fara a se achita de obligatie?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Executare abuziva? ContSters116517 ContSters116517 in ianuarie 2008 am cumparat de la T.N. prin contract de vanzare cumparare un autoturism in a carui carte de inmatriculare era trecut unic proprietar G.M. si ... (vezi toată discuția)
Radiere masina cristeavasile cristeavasile Buna sera.As dori sa stiu cum pot radia o masina din circulatie aceasta fiind vanduta in urma cu 8ani si neavand decat un contract de vanzare cumparare facut ... (vezi toată discuția)
Descarcare bun din gestiune, radiere de la finate. sergiu balint sergiu balint speta: firma A vinde in 2008 prin contract de vanzare-cumparare cu plata in rate o ghereta de lemn fara fundatie intr-o piata firmei B transmitand lui B doar ... (vezi toată discuția)