avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... titlu de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

titlu de proprietate

ce acte trebuie sa depun la primarie pt. titlu de proprietate
Cel mai recent răspuns: Cosmin-Traian Maglas , Consilier juridic 23:53, 1 Septembrie 2010
Oferiti-ne mai multe detalii despre situata imobilului pe care il detineti.
marcelion a scris:

ce acte trebuie sa depun la primarie pt. titlu de proprietate

Adica nu aveti cerere depusa pentru intocmire TP?? In cazul acesta nici un act. E tarziu.
Daca aveti cerere depusa, atunci dati detalii.
nu nu am nici o cerere depusa
Atunci cu regret va anunt ca la Primarie nu mai aveti ce depune. Termenul a fost 2005!!!!!!
Luati actele pe care le aveti si mergeti in instanta. Singuri nu va descurcati. Angajati un avocat, eventual cu relatii la primaria unde este situat terenul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate nac nac Buna ziua! Am si eu o nelamurire cu privire la o anumita problema de familie. Cand au fost restituite terenurile dupa 1990 de la bunicii mei, doamna de ... (vezi toată discuția)
Cere pentru titlu de proprietate adriandorel_rus adriandorel_rus Buna seara, As dori sa va cer o parere in legatura cu reconstituirea dreptului de proprietate, parinti mei locuiesc la tara intr-o zona muntoasa iar azi am ... (vezi toată discuția)
Modificare titlu de proprietate/ termen de prescriptie yua yua buna ziua , sunt intr un proces cu un verisor de al meu care cere modificarea titlului de proprietate. Titlul a fost emis in anul 2002 pe numele tatalui meu, ... (vezi toată discuția)