avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salarii compensatorii in invatamint in caz de deces
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salarii compensatorii in invatamint in caz de deces

am fost la secretariatul liceului unde a activat sotul meu si mi au spus ca au incercat sa obtina aceste salarii dar de la primarie li s a spus ca "e criza",iar trezoreria le a respins ordinul.Cred totusi ca exista o cale sa obtin aceste salarii.nu stiu care e urmatorul pas.Ce sa fac?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:04, 1 Septembrie 2010
Singura posibilitate este o actiune in instanta ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sa se schimbe legile muvi1001 muvi1001 Buna seara va deranjeaza o mamica care nu mai stie ce sa faca!!sunt intr-o situatie de criza am cautat peste tot ajutor sfaturi sau ceva care sa ma ghideze ... (vezi toată discuția)
Altcineva a obținut autorizație de construcție pe proprietatea mea. Micaioana Micaioana Ce se intampla cand cineva intra in posesia actelor de proprietate si cu acestea obtine certificat de urbanism,autorizatie construire,falsifica contracte de ... (vezi toată discuția)
Executare silita - proces partaj al3xn01 al3xn01 Buna seara as vrea sa ma ajutati va rog frumos si cu urmatoarea problema am castigat in instanta hotararie definitiva si irevocabila cum o persoana are sa ne ... (vezi toată discuția)