avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... amenintari la telefon
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

amenintari la telefon

ce demersuri tb sa fac atunci cand sunt amenintata si mi se vb urat la adresa mea (injuraturi etc)? primesc telefoane mereu si mi-a furat si contul de la yahoo .... astept sfaturi ....
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 21:20, 4 Septembrie 2010
pai si daca nu exista atunci care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmez in situatia in care ajunge sa ma urmareasca si sa ma ameninte , sa-mi aduca injurii etc. adica trebuie sa astept ca lui sa`i treaca , asta e sg solutie la noi?
Asta cu ''furatul'' contului de yahoo nu o prea inteleg..fara neatentie din partea ''victimei'' nu cred ca e posibil.Banuiti pe cineva?Cati ani aveti si cati ani are cel pe care-l banuiti?
Daca banuitul are sub 18 si dvs la fel lasati lucrurile sa mearga asa ca nu se intampla nimic,se rezolva de la sine.
nup...nu suntem minori...oricum sunt constienta ca nu se poate face nimic cu acel cont....m-ar fi interesat mai mult ce pot face atunci cand sunt amenintanta si mi se aduc diverse injurii si jigniri la adresa mea.
Pangere la politie. Cereti si un desfasurator al convorbirilor de la operatorul de telefonie.
ce inseamna de fapt hartuirea? pot face plangere in situatia in care sunt sunata des ? sau de exemplu daca sunt cautata cu toate ca eu i-am interzis ?

Alte discuții în legătură

Amenintari si injurii dupa divort ISIS2 ISIS2 Divortul s-a pronuntat pe 15.03.2012,minorul din casnicie in varsta acum de 2 ani a ramas la domiciliul mamei custodia fiind comuna. Tatal a facut apel ... (vezi toată discuția)
Hartuire telefonica kadilus kadilus buna ziua am si eu o intrebare ...de cateva zile ma tot suna un individ care injura la telefon , ma ameninta ...ce m-ar interesa este daca pot sa il denunt ... (vezi toată discuția)
Dupa o relatie in care am fost santajata sunt jignita pe internet alina3345 alina3345 Buna seara. Am nevoie urgent de un sfat.in urma cu doi ani am avut o relatie cu un barbat de profesie taximetrist. Relatia a durat un an jumate n am locuit ... (vezi toată discuția)