avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... anulare contract vanzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

anulare contract vanzare cumparare

Am locuit in concubinaj impteuna cu un barbat timp de 10 ani. In anul 2000 am cumparat un imobil prin contract de vanzare cumparare ]de mana in care eu am investit 2000 usd aproximativ 30 milioane lei vechi,dar nu am facut nici un act cum ca eu as fi dat acesti bani. In anul 2006 am intocmit un contract de vanzare cumparare la notar in care suntem trecuti coproprietari amandoi in parti cuvenite de comun acord. Acum in 2010 s-a rupt relatia si fostul concubin ma ameninta ca anuleaza contractul din 2006 , si v-a demonstra cu martori ca numai el a contribuit la cumpararea apartanemtului!!!!! este posibil asa ceva? sa fie anulat un act oficial inscris la notar si sa se ia in considerare marturia unor persoane?
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 01:47, 1 Septembrie 2010
Nu aveti de ce sa va temeti. Nu se va intampla nimic.
nici vorba, cauta numai sa va intimideze, nu are cum sa castige.
eu am cerut sa vindem apartamentul, si sa ne luam cota parte fiecare, iar bunurile dobandite in cei 10 ani sa stabilim de comun acord sa le impartim. El spune ca asta se cheamaescrocherie ce i cer eu si va anula comtractul . Ce trebuie sa fac?
sa il dati in judecata si sa cereti iesirea din indiviziune.. angajati un avocat.. verificati-va mesageria privata
nu are cum sa va ia dreptul dvs de 1/2 din casa, stati linistita!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriptie intrerupta? alinda1 alinda1 buna ziua, in 2006 sotul meu a cumparat un imobil pe care l-a platit integral din banii lui.toate celelalte lucrari de dupa cumparare au fost platite tot din ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, partaj in concubinaj in conditiile urmatoare? Ionela_Ionela Ionela_Ionela Buna ziua, Incerc sa fiu cat mai la obiect. Am luat un credit ipotecar doar pe numele meu, el fiind codebitor cu venituri 0 (asa a fost trecut in ... (vezi toată discuția)
Drepturi dobandite in urma concubinajului lionesse05 lionesse05 Mama mea traieste in concubinaj de aproximativ 7 ani. eu nu mai locuiesc cu mama de cativa ani buni, deoarece m-am mutat si ulterior am descoperit ca nu ma ... (vezi toată discuția)