avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... aplicarea L.656/2002
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

aplicarea L.656/2002

detinerea unui Titlu de Proprietate obtinut prin infractiunea de fals face obiecvtul L.656/2002 art.23 lit.b si c
in cazul in care s-a atribuit Titlul de Proprietate pentru terenul subsemnatului unei alte persoane care a depus un act fals pentru obtinerea terenului cu ocazia aplicarii L.18/1991 aceasta fapta face sau nu obiectul L.656/2002.
mentinoz ca art.23lit.b si c se referea la detinerea de bunuri obtinute prin infracttiune.
prin bunuri intelegandu-se si titlurile de proprietate.
eu ca persoana fizica ce modalitati am sa ma folosesc de prevederile prezentei legi?
cui trbuie sa ma adresez ??
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 01:32, 1 Septembrie 2010
trebuie sa faceti plangere la parchet, daca considerati ca sa savarsit o infractiune.
Eu zic ca nu veti reusi nimic prin invocarea acestei legi, dar aveti dreptul de a sesiza organele in drept dupa cum credeti.

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot fi acuzata de spalare de bani? scorina scorina buna ziua, vreau sa ma ajutati. sotul meu a fost asociat la un srl s-a decis sa-si vanda partea iar ceilalti asociati au fost de acord. am facut contract de ... (vezi toată discuția)
Aplicarea l.656/2002 art.23 lit.d si c stoica eugen stoica eugen inpotriva unei persoane care mi-a luat si detine un teren obtinut cu acte false incadrandu-se in art 23 lit b si c a L.656/2002 intrucat parchetul refuza ... (vezi toată discuția)
Fals si consecinte juridice stoica eugen stoica eugen ete vorba de un act sub semnatura privata contract de vanzare cumparare pe baza caruia in anul 1991 cu ocazia aplicarii L.18/1991 s-a atribuit Titllul de ... (vezi toată discuția)