avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale acte necesare pentru ORC
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

acte necesare pentru ORC

Am nevoie de o indrumare din partea Dvs, va rog sa imi spuneti ce documente trebuie sa depun pentru:
- autorizarea unei activitati secundare (cuprinse in actul constitutiv). Mentionez ca activitatea trebuie autorizata ca si “activitate desfasurata in afara sediului social si a sediilor secundare”.
- deoarece mi-a expirat contractul de inchiriere pentru sediu si s-a prelungit cu un act aditional, adresa a ramas aceeasi.

Cu stima,

Cel mai recent răspuns: ksimona , utilizator 13:02, 3 Septembrie 2010
Pai daca ati prelungit contractul pentru sediu social, aveti posibilitatea de a inregistra prelungirea si la Registrul Comertului, deoarece in momentul de fata figurati cu sediul expirat !..

In privinta activitatilor desfasurate in afara sediilor proprii, in formularul declaratiei pe proprie raspundere exista o rubrica speciala pentru activitatile respective.
In urma completarii respectivei declaratii, vi se va elibera un Certificat Constatator cu activitatile desfasurate in afara sediilor proprii.
Inregistrati aditionalul la contractul de inchiriere, pt ca la ORC apare sediul expirat.Depuneti cererea+ act aditional la contract de inchiriere si model " declaratie pt autorizare activitate secundara la terti.
MODEL3 la declaratie voiam sa spun
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declarare sediu secundar anaf otto2007 otto2007 Buna ziua, Anul trecut am inregistrat un punct de lucru al IF. la Registrul Comertului. Pe declaratia de la ANAF scrie ca se declara sediul secundar in baza ... (vezi toată discuția)
Activitate neautorizata Jurist TM Jurist TM Buna ziua! Stie cineva care sunt sanctiunile aplicabile ( inclusiv temeiul legal) pentru desfasurarea unei activitati in afara sediului social daca pt. ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru punctul de lucru la reinnoirea contractului de inchiriere intis intis Buna ziua, Reprezint un SRL din Bucuresti si anul acesta ne expira contractul de inchiriere pentru un punct de lucru. Am stabilit de comun acord cu ... (vezi toată discuția)